maandag 23 januari 2012

Weekmenu...

Na een dag hard werken is het heerlijk thuiskomen als je avondeten al zo ongeveer klaar is :-D Edwin had stamppot zuurkool met camembert uit de oven gemaakt, jummie! Op de biologische markt afgelopen vrijdag had Edwin behalve zuurkool ook nog het een en ander aan verse groenten meegenomen en inmiddels is het menu voor de rest van de week wel rond:
- dinsdag: gewokte spercieboontjes met blokjes spek en champignons, bizonbiefstuk en rijst;
- woensdag: witlof met karbonades en gekruide aardappelpartjes;
- donderdag: dat is een verrassing, we gaan uit eten en hebben dus nog geen idee;
- vrijdag: aan het einde van de werkweek houden we het lekker simpel, brood met kroket en frikandel;
- zaterdag: wederom uit eten, dit keer in Gouda met de modelbouwwinkel waar Edwin van tijd tot tijd nog helpt;
- zondag: voor vandaag weer eens iets lekkers bedacht, we gaan een wildfondue doen. Een wat? Yep, een fondue met diverse soorten vlees van wild als haas, bizon en zebra in een bouillon van wildfond, rode wijn en wat water. Errug jammie!
Kortom, we eten er weer goed van deze week ;-) Zoals een goede vriend van mij ooit zei: 'Als je dan toch drie keer (of vaker ;-) moet eten, dan kan het maar beter lekker zijn!' Laat ik het daar nou roerend mee eens zijn...

Alleen die foto's, dat wil nog niet zo lukken! Ik val gewoon veel te snel aan op mijn avondeten ;-)

Tot laters,
Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten